Het realiseren van websites wordt steeds complexer en vereist een mix van kennis en kunde in vormgeving, programmeren en automatisering. Daarnaast is vindbaarheid en zoekmachine vriendelijke opzet een must. Dit vraagt kennis over Google en erg belangrijk: gerichte contentproductie, -redactie en -onderhoud. Dit wordt over het algemeen onderschat en vraagt specifieke vaardigheden en een juiste organisatorische inbedding in de organisatie. Al deze aspecten nemen we mee in de realisatie van sites. In onze visie is realiseren van websites maatwerk, waarbij ook de eerste vulling van belang is voor een werkende oplossing.

Onze Dienstverlening

  • Advies
  • Concept ontwikkeling
  • Interface-ontwerp
  • Site-ontwerp
  • Programmering (HTML/CSS, Javascript, PHP/mySQL)
  • Content productie, tekst en vertaling, beeldverzorging
  • Opzet en inrichting van Content Management Systeem
  • Hosting

Content Management Systeem

Een Content Management Systeem (CMS) is meesteal noodzakelijk om 3 redenen: Gerichte content – De interternetgebruiker is volwassen geworden en verwacht zinvolle informatie. Kort en krachtig en met een heldere navigatie. Contentproductie is de sleutel (‘Content is King’) en moet binnen een organisatie goed en vooral snel kunnen worden geregeld. Vindbaarheid – Voor een goede vindbaarheid worden een diverse eisen gesteld aan de technische aspecten voor een zoekmachinevriendelijke site. Alleen met een Content Management Systeem is dit te waarborgen. Flexibiliteit – Navigatiestructuur, de indeling en verdeling van de inhoud over pagina’s en pagina-hierarchie wijzigen voortdurend naar mate het inzicht en de inhoud groeit. De ervaring leert dat geen site wordt opgeleverd in de structuur zoals oorspronkelijk was bedacht. Wij hebben geen eigen systeem ontwikkeld, maar gekozen voor het meeste gebruikte Opensource weblogsysteem: WordPress, en deze ‘geadopteerd’ als basis voor een flexibele Content Management.

Webbased applicaties

Om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten ontwikkelen we specifiek webapplicaties om de volgende redenen: Integratie – Sites staan steeds vaker centraal in de combinatie met traditioneel drukwerk en worden gekoppeld met andere informatiesystemen. Locatie onafhankelijkheid – Er vindt een verschuiving plaats van PC-applicaties naar webbased applicaties, vanwege de locatie onafhankelijk en software beheer voordelen. Nieuwe functionaliteit – een aantal nieuwe functies, met name voor verkooporganisaties, zijn momenteel niet op de markt verkrijgbaar, en zijn door ons als webbased applicaties ontwikkeld.